Sunday, November 22, 2009

Btol ke??

Betul ke orang cakap pompuan lau bab kapel nie lebih setia drpd laki..
Betul ke??
So nak cakap aku x stie ar nie..
tapi aku ni jenis yang setie..
Setie sgt2..
And ak sgt2 syg GF aku..
Wawawa..
Huhu arini nak kuar gi cinema..
Tengok twilight ngn family..
Rse x sbar giler..
Huhu..


P/S:arini nak pakai smart2 r mane tau dapat awek baru ke??
hehe..
TO MY CYUNK:My heart and love only for you..

Friday, November 20, 2009

X PahaM tOl aR!!!

Lame da x tulis blog..
Huhu..
Rindu ar pulak..
X paham btol aku nape blog orang laen ramai je aku follow..
Blog ak sorang pun xd sdey jugak..
huhu..
Mungkin baru lagi kot..
Nyah..
Arini rase macam xde mood nak tgk macth bola..
X sabar r nak pergi tengok movie twilight new moon..
Wawawa..
x sabarnye..

P/S:orang da x ske nak wat camne..
huhu..
nak tido..

Sunday, November 8, 2009

Aku pelik btol la..

Aku memang berasa pelik dan hairan..
Kenapa astro mesti menaikkan harga pekej sport sebanyak RM12..
Sebab sport da banyak channel ok fine..aku terima..
Tpi aku memang pelik bila rumah atuk aku di kampung dibuang sportnya..
Da aku kena merempat rumah jiran2 yang ada sport..
Naseb baik diorang sporting..
PERHATIAN:kat kampung aku xde kedai mamak..
Nak kata atuk x minat sport dulu time aku nak tengok bola die join aku nengok..
Nak kata xde duit kaye je aku tengok..
Aku memang rasa pelik..
Rupa-rupanya atuk buang sport sebab nenek nak tengok citer omputeh..
Jgn main2 ngan nenek dulu die cikgu BI..
Tpi ape masalahnya sampai kena buang sport..
Then atuk kata bil astro banyak sangat kene bayar sebab tu la atuk buang sport..
Lgiun atuk bukan buang sport je,citer india maksu,citer cina maklang,citer discovery papa pun
atuk buang..
Tpi aku stil rasa pelik nape atuk mesti buang sport aku..
Nasih baiklah astro kt umah aku x dibuang sportnya..









P/S:astro2 macam2 ada..

Gila dan Bola

Yeay aku da berjaya buat blog..
Bolehlah aku tulis post banyak2..
Walaupun name blog nie gila bola..
Tapi ia tidak bermakna aku tulis juz pasal bola..
Mungkin akan ku selitkan pasal kehidupan aku..
Aku bagi name gila bola sebab aku nie seorang yang sangat2 gila bola..
Xde lar sangat pun..huhu..


P/S:sorry lar post pendek maklumlah saya budak baru belajar..
ambil galah tolong jolokkan...wawawa..